JAMK - Tavaraliikenneyrittäjäkirja

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

JAMK:n Tavaraliikenneyrittäjäkirja oli ylivoimaisesti suosituin oppimateriaali aiemmissa liikenneyrittäjäkoulutuksissa.  Kirja soveltuukin erinomaisesti niin tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavan koulutuksen kuin itsenäisen valmentautumisen opiskelumateriaaliksi. Tämä liikenne- ja viestintäministeriön tukema teos kattaa kaikki EU:n liikenteenharjoittaja-asetuksessa määrätyt aihepiirit. Kirja antaa paljon liiketoimintaa tukevaa tietoutta myös jo toimivalle kuljetusyrittäjälle. 

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

Liikenne- ja Viestintäministeriön tukema teos kattaa tavaraliikenteenharjoittaja-asetuksen kaikki aihe-alueet. Kirjaan perehtyminen edistää menestystäsi Traficomin järjestämässä tutkinnossa!

Kirjassa esitellään käytännönläheisesti luvanvarainen tavaraliikenteen hoitaminen eli juuri niitä asioita, joiden parissa alan yrittäjänä työskentelet. Runsaiden viittausten avulla pääset hakemaan lisätietoa mm. eriasteisista säädöksistä ja sopimuksista.

Kirja on saavuttanut suuren suosion niin yrittäjien kuin alan opiskelijoiden keskuudessa. Se on oppikirjana yrittäjäkoulutusten lisäksi noin 60 korkeakoulussa ja oppilaitoksessa.

Kirja on myynnissä kirjakaupassamme osoitteessa https://kauppa.kuljettaja.fi/tuote/tavaraliikenneyrittajakirja/