Testaa tietosi – osaamistasotestin osakoe 1 tavaraliikenneyrittäjäkokeeseen aikovalle

Selvitä osaamistasosi tavaraliikenneyrittäjätutkintoa varten helposti tämän tasotestin avulla, jossa mitataan mm. yrityksen kaupalliseen, taloudelliseen ja operatiiviseen johtamiseen liittyvää osaamista. Testin osakoe 1 sisältää 60 monivalintakysymystä, enimmäissuoritusaika on 120 minuuttia ja hyväksymisraja 60 % (36/60 pistettä). Testin hinta on 12,90 € (sis. alv 24 %) / suorituskerta. 

Testaa tietosi – osaamistasotesti liikenneyrittäjätutkintoon aikovalle

Miten hyvin hallitset tavaraliikenneyrittäjätutkinnon aihepiirit? Kuljetusturvan osaamistasotestit mukailevat Traficomin osakokeiden rakennetta ja sisältöä. Tavaraliikenneyrittäjätutkinnon muuttuessa kaksiosaiseksi myös osaamistasotestit jaettiin kahteen eri osioon. Kysymykset ovat monivalintatyyppisiä. Osakoe 1 sisältää 60 kysymystä, jotka mittaavat mm. yrityksen kaupalliseen, taloudelliseen ja operatiiviseen johtamiseen liittyvää osaamista. Kokeen enimmäissuoritusaika on 120 minuuttia ja hyväksymisraja 60 %. Kokeessa ei saa käyttää muistiinpanovälineitä eikä muuta tukimateriaalia.

Osakokeet 1 ja 2 myydään erikseen ja yhden kokeen hinta on 12,90. Jos et saavuta testeistä hyvää tulosta, lisäopiskelu ennen tutkintoon menemistä on varmasti tarpeen.


Miksi sinun kannattaa testata tietosi?

Tasotestit ovat helppo ja edullinen keino kartoittaa oma lähtötasosi verrattuna osaamisvaatimuksiin. Tulosten avulla saat vahvistuksen omasta osaamisestasi ja ymmärrät uuden kuljetusyrittäjän ammatilliselle pätevyydelle asetetut vaatimukset sekä laajuuden. Saamiesi tulosten perusteella voit valita itsellesi parhaiten sopivan opiskelumenetelmän, jonka avulla saavutat vaadittavan ammatillisen osaamisen sekä perustaidot yritystoiminnan aloittamiseen.

Huomaa! Osaamistasotestit eivät ole oppimisympäristö vaan nimensä mukaisesti testi. Kysymykset Traficomin tutkinnossa vaihtelevat, eivätkä välttämättä ole samoja kuin näissä testeissä. Vastausten opettelu ulkoa näihin nimenomaisiin kysymyksiin ei välttämättä auta sinua läpäisemään tutkintoa.
Osaamistestin hinta: 12,90 € / suorituskerta
Osta